Logo Kusters Fotografie

De studio

Het is maar één klik, die ervoor zorgt dat het beter klikt tussen uw product en uw toekomstige klant.

Kusters Fotografie. Deze naam staat ergens voor. Hubaer is mijn voornaam. Ónze klik maakt het verschil. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring met productfotografie. Bij diverse studio's als professional gewerkt. Met klanten zoals Philips, Forbo Tapijt, Hertog-Jan, Nutricia, Heinz.

Sinds 1997 run ik mijn eigen studio. Ik heb me digitale technieken eigen gemaakt die veel nieuwe mogelijkheden bieden. Mogelijkheden op het gebied van automatisering in de nabewerking, zodat tijd en tarieven daarvoor beperkt kunnen blijven. Alle aandacht voor u en uw product. De fotografie, setting, licht, compositie, uitstraling. Ik ben flexibel en een perfectionist. Ik geniet van Italië, wandelen (in de bergen), een goede film, muziek en ik ga op in een potje voetballen. Ik ga graag door voor een optimaal resultaat met een goede klik.

Fotograferen in de studio

Onze studio is een prettige, efficiënt ingerichte ruimte, uitgerust met moderne apparatuur. Makkelijk bereikbaar, centraal gelegen op een bedrijventerrein regio Nijmegen. Ruime parkeervoorzieningen. Mogelijkheid tot tijdelijke opslag van producten.

Of op locatie!

Fotograferen van producten in een studio is ideaal. Soms kan het zijn dat de producten die u heeft lastig te vervoeren zijn, of héél kostbaar. Geen probleem. In dat geval bouwen wij een studio op bij de producten... Makkelijk toch!