Skip to main content
Over mij

Hubaer Kusters

Volg mij

Sinds 1997

De man achter de studio

In de wereld om ons heen neemt beeld een steeds grotere plek in. De consument neemt zijn beslissing op basis van wat hij of zij ziet op beeld, in een fractie van een seconde. Daarom is het belangrijk dat visuele communicatie helder en duidelijk is. En raakt waar die moet raken.

Ik  geloof erin dat een goed beeld beter wordt bekeken en daardoor beter verkoopt. Veel mensen zijn trots op wat ze maken of verkopen. Dat laat ik zien. Daar ben ik goed in. Jarenlange ervaring in de studio en op locatie. Zo heb ik gevoel ontwikkeld voor vorm, materiaal, structuur en sfeer. Of het nu een dakpan is, een mooie designdouche of een smaakvol dessert.

Sinds 1997 run ik mijn eigen studio. Ik heb me digitale technieken eigen gemaakt die veel nieuwe mogelijkheden bieden. Mogelijkheden op het gebied van automatisering in de nabewerking, zodat tijd en tarieven daarvoor beperkt kunnen blijven. Alle aandacht voor jou en je product. De fotografie, setting, licht, compositie, uitstraling. Ik ben flexibel en een perfectionist. Ik geniet van Italië, wandelen (in de bergen), een goede film, muziek en ik ga op in een potje voetballen. Ik ga graag door voor een optimaal resultaat met een goede klik.

Ik ben lid van DuPho. de branchevereniging voor Nederlandse Professionele fotografen. Ik hanteer de algemene voorwaarden zoals DuPho die heeft opgesteld. Deze beschermen niet alleen mij, maar ook jou! Bovendien geeft het je de zekerheid dat je met een professionele fotograaf werkt.