Logo Kusters Fotografie
  • Home
  • Sfeerfotografie
  • Foodfotografie

Foodfotografie

Bijzonder genoeg om apart te melden. Het fotograferen van eten. Deze foto's vertellen meer dan uitstraling of sfeer. Ze moeten speciale zinnen van ons prikkelen. Dat vereist dan ook speciale vaardigheden.

Dat doen we niet altijd alleen. Hierbij helpen ons specialisten. Chef-koks en foodstylisten. Vaak met een van tevoren besproken thema of concept. Inkoop ingrediënten, servies, styling. We adviseren u graag.

Verpakkingen

We hebben ervaring met foodfotografie voor verpakkingen. We werken dan vanaf een strikte werktekening of briefing. We regelen stylist, ingrediënten, props. Tijdens de fotografie is het mogelijk om online ‘mee te kijken’ en te beslissen. Zo kunnen we een optimaal en bevredigend resultaat bereiken.

Oók voor webshops

Het feit dat foodfotografie wat meer aandacht vereist dan andere producten schrikt producenten af om een grotere serie producten professioneel te laten fotograferen voor hun brochure of webapplicatie. We hebben hiermee ervaring en de expertise. Er zijn betaalbare oplossingen. Denk aan wat goede foto's voor u kunnen doen!